Η Μαρία Κανελλοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός είπε: «‘Εχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία… Η βία, η σεξουαλική παρενόχληση, η λεκτική βία διαπερνά όλες τις τάξεις και τα κοινωνικά στρώματα κι επαγγέλματα. Εστιάζονται σε πράγματα με έναν τρόπο τσουβαλιάσματος, όπου όλα τα αδικήματα είναι ένα. Είναι το ίδιο η λεκτική βία και ο βιασμός; Δεν είναι. Είμαι ενάντια σε όλα αλλά μην χάνουμε το μέτρο και τα τσουβαλιάζουμε όλα».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Μας παραδόθηκαν κάποια πράγματα ως σοφά κι αυτό είναι έτσι. Ο φωτισμένος κι ο ταλαντούχος μπορεί να λέει όσα θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται «Φάκελος Τέχνης» στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα. Δεν είναι ο φάκελος τέχνη αλλά η τέχνη είναι για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».


Η Μαρία Κανελλοπούλου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος