Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013
 
Featuring
David August (live act), Adana Twins, Kiko Navarro, Kolombo, Adrianos Papadeas, George Seragos, Dino MFU, Dj Skinny, Sol Element/ Sotiris Soulfellaz
 
Powered by Minotaur- Minotaur
 
Burning down the Beach House!
 
Η καρδιά της πόλης θα χτυπήσει δυνατά στο Bolivar Beach Bar στους ρυθμούς του Beach House 013 "Closing" Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου σε  ένα house event που προμηνύεται αξέχαστο!

Οι λάτρεις της house dance σκηνής ανέδειξαν και φέτος το καλοκαίρι, το καλοκαίρι του 2013,  το Bolivar Beach Bar στο απόλυτο place to be και το dance floor του σε πίστα απογείωσης προς ρυθμικούς, μαγικούς, μουσικούς γαλαξίες!
 
Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για τις μοναδικές βραδιές που μοιράστηκε μαζί του, το Bolivar Beach Bar στήνει ένα αποχαιρετιστήριο party για τους φίλους του, το Beach House "Closing" Festival, δίνοντας ραντεβού για τις καλοκαιρινές house βραδιές του επόμενου καλοκαιριού!
 
Save the date:
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 @ Bolivar Beach Bar!
 
Το dance floor του Bolivar Beach Bar υποδέχεται το παιδί- θαύμα David August, το αχτύπητο δίδυμο της groovy house Adana Twins, τον «παθιασμένο» μας Kiko Navarro παρέα με τις διαχρονικές επιτυχίες του, τον σύγχρονο αλχημιστή της house, Kolombo, ενώ το warm up αναλαμβάνουν οι «δικοί» μας Adrianos Papadeas, George Seragos, Dino MFU, dj Skinny και Sol Element/ Sotiris Soulfellaz.

also Moderator Dancers, Acrobats, Pyro Show, Art Market

Ηot διάθεση, καταιγιστικά groovy vibes, κορμιά που πάλλονται και η αφρόκρεμα ξένων και Ελλήνων djs να τα δίνει όλα στα decks του Bolivar Beach Bar! Sexy παρουσίες που δίνουν τον ρυθμό, ακροβάτες, pyro show που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο της διασκέδασης, art market με τις πιο in fashion δημιουργίες, όλοι, θα βρίσκονται εκεί, στο Bolivar Beach Bar!

David August (live act)
 
Η πολυαναμενόμενη άφιξη του David August στo Bolivar Beach Bar είναι πλέον talk of the town ανάμεσα στους λάτρεις της dance σκηνής. Ο David August είναι ό,τι πιο hot και καινοτόμο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα διεθνή decks. Όταν ήταν 5 χρονών έκλαιγε γιατί βαριόταν τα μαθήματα πιάνο! Σε καλό του βγήκε όμως! Λάτρεψε τη μουσική και σήμερα ο David August "ακούγεται" παντού, σαν μια μανία που εξαπλώνεται. Μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι ένας από τους ελάχιστους dj στον κόσμο που, σε ηλικία 17 ετών, κατάφερε να παίξει για μια ολόκληρη βραδιά παράλληλα με τον Carl Cox. Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο University of Arts του Βερολίνου και τα πιο ΗΟΤ club του κόσμου σε Βέλγιο, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Αμβούργο, Μόναχο, Βερολίνο!
Το 2009 «έκανε πάταγο» με το breakthrough hit "Moving Day", για να ακολουθήσουν δύο ακόμη άκρως επιτυχημένα Eps, τα "Peace of Conscience" και " You go to love me", όλα παραγωγές της Diynamic. Κλείνοντας το μάτι στην κλασική ηλεκτρονική μουσική δημιουργεί φρέσκες "γεμάτες συναισθήματα" συνθέσεις που συνδυάζουν τη tech και τη house, και έχει τα μάτια και την ψυχή του πάντα στραμμένα στο dance floor!
Έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, για μια και μοναδική εμφάνιση στις 7 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar.
Μην χάσετε την εμφάνιση του!

Adana Twins
 
Η groovy house μουσική βρίσκει τους απόλυτους εκφραστές της, στους χαρισματικούς Adana Twins. Το αχτύπητο δίδυμο (Take it Easy & Freezo) που έχει παρασύρει το κοινό όλων των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης σε ένα ατέλειωτο dance party, ετοιμάζει βαλίτσες για το Bolivar Beach Bar φέρνοντας μαζί του τις κορυφαίες επιτυχίες του. Οι Adana Twins έκαναν το ντεμπούτο τους στις αρχές του 2012 με το "Everyday". Το "Strange" σάρωσε τα charts και ο Pete Tong τους συμπεριέλαβε στα 13 σημαντικότερα ονόματα παγκοσμίως για το 2013.
Το Γερμανικό deep house "δίδυμο της επιτυχίας" θα είναι εδώ, στο Bolivar Beach Bar. Eσείς;

Kiko Navarro
 
Με μότο "οι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να σταματούν να χορεύουν" ο παθιασμένος - σα γνήσιος Ισπανός- με τη μουσική, διεθνούς φήμης dj Kiko Navarro έρχεται για να μας μυήσει στις μουσικές του! Στα set του συνδυάζει νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics, πολλές και διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco. Τα tracks από το album του "Perceptions" δεν λείπουν από καμιά play list που σέβεται τον εαυτό της! Διαχρονικές επιτυχίες του όπως τα "Soñando Contigo", "Siempre", "Lovery" και πολλές άλλες θα ακούσουμε όταν «αναλάβει» τα decks . – Πού; στο Bolivar Beach Bar –Πότε;  στις 7 Σεπτεμβρίου!

Kolombo
 
Δικαίως θεωρείται ο master της σύγχρονης παραγωγής!
Ο Οlivier Gregoire, γνωστός ως Kolombo, είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς και διάσημους βέλγους dj της house σκηνής. Ο... Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική και ο ..."συνονόματος " του Kolombo, ως σύγχρονος αλχημιστής, την τέχνη της μεταμοντέρνας παραγωγής! Με remixes ακόμη και για τη Madonna & τους Yazoo, έχει να επιδείξει μια τεράστια δισκογραφία σε labels όπως οι Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo (to name but a few).
Με το συνεργάτη του Jerome δημιούργησαν τη Loulou Records, ανακάλυψαν καινούργια ταλέντα, μιξάρισαν καλλιτέχνες όπως οι Darren Emerson, Joachim Garraud, Zoo Brasil, John Acquaviva και ως Loulou Players έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα rave festivals του πλανήτη.
 
Ο Kolombo ήταν το "μεγάλο όνομα" του πρώτου Beach House Festival και δικαίως θα είναι μαζί μας, στο Bolivar Beach Bar, και για το closing!

Back to back: Adrianos Papadeas + George Seragos
 
Δύο από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους djsτου κοινού θα παίξουνbacktobackτο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στα decks του Bolivar Beach Bar.

Adrianos Papadeas
 
Ο Αδριανός Παπαδέας είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο χώρο της dance μουσικής σκηνής. Αυτό το καλοκαίρι μας κράτησε την καλύτερη μουσική συντροφιά, "ζεσταίνοντας" μας πριν βγουν οι guest djs που φιλοξενήθηκαν στις θρυλικές house dance βραδιές του Bolivar Beach Bar. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το Beach House "Closing" Festival!

George Seragos
 
Καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός και αγαπημένος dj. Αγαπά την dance και το αποδεικνύει με κάθε του εμφάνιση. Θα μας χαρίσει απλόχερα hot καλοκαιρινές επιτυχίες προετοιμάζοντάς μας, ιδανικά, για το μεγάλο dance party που θα ακολουθήσει.

 
Dino MFU
 
O Έλληνας dj Dino MFU από τους πλέον γνωστούς, αγαπητούς και ταλαντούχους djs της dance σκηνής, "περηφανεύεται" ότι έχει παίξει στο πάρτυ του Shelter στο main floor του Shelbourne Hotel πριν τους θρυλικoύς Timmy Regisford & David Morales! Ανήσυχο πνεύμα, παθιάστηκε με τη house μουσική στην πόλη που την ανέδειξε, στην πόλη που μεγάλωσε, στην "πόλη που δεν κοιμάται ποτέ", στην Νέα Υόρκη!
 
Έχει παίξει στα πιο hot clubs της Αμερικής αλλά και στα Venue, Villa Mercedes, Club Glow, Cavo Paradiso, Scarpa σε Αθήνα και Μύκονο. Εμπνέεται από tech, afro, disco ήχους τους οποίους "μπερδεύει" με τη house που λατρεύει. Το "On Your Name" γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία στα dance floors ενώ τα tracks από τη δισκογραφία του δεν λείπουν από κανένα dance party.

Dj Skinny
 
O dj Skinny (aka Damianos Vasileiou) από το 1999 που ξεκίνησε δεν αποχωρίστηκε ποτέ τα ακουστικά και τους μίκτες του δηλώνοντας αμετανόητος λάτρης της house μουσικής! Έχοντας παίξει πλάι σε djs όπως οι: Carl Cox, Dave Seaman, Moschic, Anthony Pappa, 16bit Lolitas, Kevin Yost, Doctor Dru, μοιράζεται την αγάπη του για τη house παρέα με τους ακροατές του Off Radio και  του Light Wave Radio αλλά και με τους "πιστούς" της dance σκηνής σε διάφορα clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Sol Element/ Sotiris Soulfellaz
 
Ο Sotiris Soulfellaz  (Sol Element) ξεκίνησε τις μουσικές του περιπλανήσεις στα μονοπάτια της house στην ηλικία των 17 παίζοντας σε διάφορα clubs της Αθήνας. Έφτιαξε την ομάδα "Soulfellaz" και με το Smoothtraxx team άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική house σκηνή.
Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους της house όπως οι Kenny Karpenter, Ron Carroll, Kenny Bobien, Jamie Lewis, Yass, Franck Roger ενώ τα dance floors των σημαντικότερων clubs (Galea, Messiah, Remvi, Animal Club) έχουν δεχτεί κραδασμούς με τα απογειωτικά remixes του. Μας υπόσχεται ένα ατέλειωτο ρυθμικό dance party στο Bolivar Beach Bar κι εμείς δεν έχουμε παρά να τον πιστέψουμε!
 
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
μαρκάρουμε την ημερομηνία στην ατζέντα μας και τα δίνουμε όλα στο απόλυτο dance party, το Beach House "Closing" Festival του Bolivar Beach Bar!
 
Κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, το dance floor δίπλα στη θάλασσα "θα πάρει φωτιά".  Bolivarians, φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας και την πιο χαρούμενη διάθεση σας και παραδοθείτε άνευ όρων σε ξεσηκωτικούς ήχους και ρυθμούς που θα γεμίσουν τα αυτιά και τις καρδιές μας!

Bolivar Beach Bar

Beach House 013 "Closing" Festival

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Powered by Minotaur - Minotaur
 
Πληροφορίες Εισιτηρίων
 
Τιμές εισιτηρίων
 
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 13 ευρώ
 
Σημεία Προπώλησης
Σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public, Στο Bolivar Beach Bar

Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου
Άλιμος
Τηλ.: 697 0367 684
 
Στο Bolivar Beach Bar έχει πάντα καλοκαίρι!
 
Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι)