Ο Σπήλιος Λαλιώτης και ο Βασίλης Σπύρου είναι οι Πατρινοί που κατάφεραν να κερδίσουν στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό φωτογραφίας του ολλανδικού περιοδικού Αuto Motor Klassiek.

Ο διαγωνισμός του πολύ γνωστού περιοδικού με αυτοκίνητα είχε θέμα “Γυναίκα και κλασσικό Αυτοκίνητο” και ξεκίνησε πριν πάρα πολύ καιρό ζητώντας από τους αναγνώστες να συμμετάσχουν, στέλνοντας την καλύτερη τους φωτογραφία πάντα στα πλαίσια του θέματος που όρισαν!

Ο Σπήλιος Λαλιώτης είναι λάτρης των κλασσικών αυτοκινήτων και έχει στην κατοχή του μια αρκετά μεγάλη συλλογή από αντίκες ενώ ο Βασίλης Σπύρου είναι γνωστός φωτογράφος. Ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους για μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Πρόκειται για μια λήψη που έγινε στην παράλια των Βραχνείκων και δείχνει μια γυναίκα να βάφεται στον καθρέπτη μια Mercedes του 1962!

Η φωτογραφία έκλεψε τις εντυπώσεις και θα γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό, οι συντάκτες του οποίου έγραψαν σχετικά:
“Αυτή η φωτογραφία νίκησε στον Διαγωνισμού AMK που για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στα φαβορί και κονταροχτυπιόταν με την φωτογραφία του Kim Sinatra. Αυτή η εικόνα των Ελλήνων πήρε  τελικά Στο πρώτο βραβείο. Φωτογραφία που απέσπασε τα περισσότερα Like. Συγχαρητήρια!”

Ο ένας εκ των νικητών, ο Σπήλιος, ανέφερε στο Patras Events:Eίμαι λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων και με το που είδα τον διαγωνισμό δήλωσα αμέσως συμμετοχή αφού η φωτογραφία προϋπήρχε. Περισσότεροι από 130 χρήστες του Facebook από όλη την Ευρώπη συμμετείχαν και χαίρομαι πολύ που τα κατάφερα.”